Selamat Hari Raya Iedul Adha

November 27, 2009 at 06:13 8 comments

Selamat Hari Raya Iedul Adha!

 

Semoga Qurban-nya Membawa berkah bagi orang yang membutuhkan…. hehehehe

Entry filed under: Aku Cinta Indonesia, My Life. Tags: , , .

Setengah juta untuk kucing kampung Getting used to Kubuntu (newbie’s review on Kubuntu 9.10 Karmic Koala in HP compaq Presario 3000)

8 Comments Add your own

  • 1. masiqbal  |  November 27, 2009 at 09:17

    ayo nyate…

  • 2. gadgetboi  |  November 27, 2009 at 09:28

    @masiqbal: wekekekek, pasti masiqbal nyari “torpedonya”😛 sayang saya penyembelihannya besok, soalnya waktunya sedikit sih … bentrok sama jumat-an…

  • 3. Andy  |  November 27, 2009 at 16:27

    Kambingnya enak digulai, tongseng, apa sate yah…

    Saya empunya dari Blog’s IPTEK mengucapkan met Idul Adha1430H…

  • 4. waroeng ubuntu  |  November 27, 2009 at 18:17

    Amin…. semoga pembagian hewan kurban lancar…. ga berebut – semua kebagian kok🙂

  • 5. waroeng ubuntu  |  November 27, 2009 at 18:18

    bro, maaf tapi komennya yg tentang gimp hilang (padahal sepertinya udah ku accept – aneh)

  • 6. iiN  |  November 27, 2009 at 18:22

    amieN… semoga idul adha ini menjadi simbol berbagi bagi sesama…… “walau kadang heran Qurban tapi kok malah jadi terkesan makan2 bersama ya……. (???!)

  • 7. gadgetboi  |  November 28, 2009 at 06:49

    @waroeng ubuntu: tak apa lah yang penting dikau tahu apa yang saya katakan😀

  • 8. gadgetboi  |  November 28, 2009 at 08:33

    @iiN: saya pun berfikir demikian😀 emang tuh panitia enggak mau rugi😆 hehehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Gadgetboi’s Blog

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 758 other followers

translate this blog

ubuntero

The Ubuntu Counter Project - user number # 29030

Try Manjaro Linux

Unduh Blankon

Download Linux Mint

Calender

November 2009
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Recent Posts

Categories

Archives

How Many People lost here?

  • 476,186 people

Online…Online

IP
free counters
Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net
Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net

Check Me IF I’m Online

Support This!

No Smoking
Counter Powered by  RedCounter

%d bloggers like this: