Six thousand, finally…

November 4, 2009 at 17:53 11 comments

Hore!…. finally my blog reaches 6000 viewers! I know it is not a big deal for pro bloggers. They could have these in just a day (or an hour). But it is something for me. Finally, my blog could get a viewers without me blog-walking around (actually can’t blogwalking around because of this damn isp still fixing their network :angry: ). Finally my viewers stable at 50 people per day. quite pethetic don’t you think?? Hehe but That what i could do. I should be greatful, i don’t have (actually don’t know how) to do this “seo trick” like other bloggers do to increase the viewers. All i do is just visiting a friends, got new friends, and hopefully their others friends know me from my friends. Hehe😛

Btw, thanx for reading this “crap” news, hehehe.

P.s: damn you indosat. Why aren’t you fixing this damn network!…… :angry: if i got more money… (tooo bad i’m not…😥 )

Entry filed under: My Life. Tags: .

IBM dan Canonical Gabung Tawarkan Desktop Linux saingan windows 7 Mandriva 2010.0 Gunakan KDE 4.3 dan GNOME 2.28.0

11 Comments Add your own

  • 1. gadgetboi  |  November 4, 2009 at 18:00

    damn you indosat!😡

  • 2. katalogharga.com  |  November 5, 2009 at 22:36

    Selamat coy….

    Referensi Harga Terbaru dan Terlengkap hanya di
    katalogharga.com

  • 3. tuxlin  |  November 6, 2009 at 01:11

    Sependapat!! ane juga gak ngeh soal SEO, dulu q malah jarang surfing2 di blog orang laen, coz dulu masih numpang di warnet,hehehe… sekarang pake koneksi siput dirumah, lumayan bisa surfing2 n mampir2 ke blog2 lain… asyik juga lho…

  • 4. Pradna Jogloabang  |  November 6, 2009 at 02:05

    cungratulasyion then😀

  • 5. Gadgetboi  |  November 6, 2009 at 13:50

    @tuxlin: koneksi siput? Jangan2 sama kayak saya pake im3 internet 5000an! hehe

  • 6. tuxlin  |  November 6, 2009 at 22:32

    kagak bro, tapi pake smart,hehehehehe….

  • 7. gadgetboi  |  November 7, 2009 at 05:14

    @pradna jogloabang: tenkyu

  • 8. waroeng ubuntu  |  November 8, 2009 at 13:22

    wow hebat, SEO-nya nembak mana saja:mrgreen:

    sepertinya ga mungkin kalo ngandalin keyword Linux, Ubuntu , Open Source:mrgreen:

  • 9. Andy MSE  |  November 8, 2009 at 19:57

    6000 dan 50 per hari itu sudah angka bagus untuk blog baru. tapi bagian bawahnya itu lho! kok pake marah2… hahaha

  • 10. Gadgetboi  |  November 8, 2009 at 21:18

    @andy mse::mrgreen: hehehe … bukan bermaksud tapi kelewatan aja mas, masa koneksi internet di daerah saya ini “down” sampe seminggu! Mana tugas adek saya semuanya biasanya nyari reverensi di internet. Kl udah kaya gini terpaksa pake telkomnet nah ini giliran ibu saya yg “nyap-nyap” akhir bulan… Hehe… Di telephone ke CSnya sampe berapa kali, tidak ada perubahan, malah diwaktu menunggu saya diputus (padahal bayar 400 loh bukan yg gratisan CS-nya), sehingga harus “mengerahkan pasukan” se-rt (neleponin indosat semua)baru mau mengakui kalow ada perbaikan baru… Cape dehhh… Kamana wae atuh kemaren2..(yg ngomongnya enggak ada apa2)

  • 11. Gadgetboi  |  November 8, 2009 at 21:24

    @waroeng ubuntu: SEO apaan:mrgreen: karena sampai sekarang saya tidak tahu apa, bagaimana dan cara SEO itu. Ini mah blog cuman sebagai wadah untuk mengaktualisasikan diri semata kok, hehehe… Isinya juga “kumaha aing” (semauku) kl kata kasarnya orang sunda, hehehe..😛 semoga orang yg baca blog saya mengambil hikmah dan manfaatnya (walau sedikit) … Hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Gadgetboi’s Blog

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 759 other followers

translate this blog

ubuntero

The Ubuntu Counter Project - user number # 29030

Try Manjaro Linux

Unduh Blankon

Download Linux Mint

Calender

November 2009
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Recent Posts

Categories

Archives

How Many People lost here?

  • 476,360 people

Online…Online

IP
free counters
Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net
Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net

Check Me IF I’m Online

Support This!

No Smoking
Counter Powered by  RedCounter

%d bloggers like this: