Windows Seven on my mobile phone!

August 30, 2009 at 08:47 4 comments

Setelah mencoba windows seven yang cukup maknyuuus (cukup saja. soalnya saya “terhina”, masak cuman dapet score 2.3 sih di windows score) di laptop saya, saya akhirnya menemukan tema untuk hape saya tersayang, sony ericsson w950 supaya “metchin” dengan windows saya, hehehehe ini dia screenshutnya:

huhuy, windows seven on my mobile phone!

huhuy, windows seven on my mobile phone!

kalau sodara, sodara maw donlot silahkan di sini untuk yang transparan (kayak gambar di atas) atau disini. untuk yang barnya hitam. sekedar catatan, selain untuk W950i, ini juga bisa dipakai di seri Sony Ericsson M600i dan P1. enjoy!

Entry filed under: seven is beter than vista, Tribute to W950i. Tags: , .

hina sekali! lagu kebangsaan aja ngejiplak! Ubuntu Software Store Will Be Available in Ubuntu 9.10

4 Comments Add your own

  • 1. Pradna  |  August 30, 2009 at 10:15

    ndak punya hape yg bisa dibegituin😀

  • 2. gadgetboi  |  August 30, 2009 at 10:37

    hehehe :p engga apa-apa. siapa tau ada tema yang cocok untu mas di http://www.mobile9.com

  • 3. masiqbal  |  August 30, 2009 at 11:29

    segera menuju TKP dan dicoba di G502-ku…

  • 4. gadgetboi  |  August 31, 2009 at 06:09

    oiya, saya lupa! maaf, seri G juga pake UIQ3 yah….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Gadgetboi’s Blog

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 759 other followers

translate this blog

ubuntero

The Ubuntu Counter Project - user number # 29030

Try Manjaro Linux

Unduh Blankon

Download Linux Mint

Calender

August 2009
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Recent Posts

Categories

Archives

How Many People lost here?

  • 476,360 people

Online…Online

IP
free counters
Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net
Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net

Check Me IF I’m Online

Support This!

No Smoking
Counter Powered by  RedCounter

%d bloggers like this: