HAPPY BIRTHDAY MY LAPPIE

May 31, 2009 at 18:28 40 comments

my lappie

my lappie

Engga terasa saya sudah menggunakan Lappie ini selama dua tahun. dan selama ini alhamdullilah engga ada masalah semenjak di beli.  laptop saya ini pemberian ORTU sih, untuk menunjang aktifitas saya katanya. sebenarnya baru satu tahun ini saya katif menggunakannya. sebenarnya saya memang engga terlalu techie dan paham bener masalah hardware maupun software. cukup yang penting-penting aja saya tahunya. namun setelah berkelana dan blog-walking selama ini saya melihat orang-orang yang concern dan sayang sama laptopnya. mereka penuh passion dan juga berkeinginan untuk mengoptimalkan laptop mereka. Saya pun terpacu untuk lebih concern sama barang saya ini. dan baru tahu kalow laptop saya ini belom diinstall synaptic touchpad-nya tahun kemaren!! hahaha. bego banget ya saya. dan setelah 2 kali menginstall ulang sendiri xp saya. saya benar-benar baru tahu kemampuan laptop saya ini. sekarang malah saya udah mendonlot semua driver untuk vista, siapatau saya nanti mau pindah ke windows seven (drivernya capable sama vista).

ini nich spec lappie saya:

* Intel Core 2 Duo Processor T5500 (1.66GHz, 2MB, 667MHz)

* 8X DVD-Super Multi double-layer drive

* Intel 945GM Chipset

* 6 Cell Lithium Ion Battery

* Intel 3945ABG 802.11 a/b/g Wireless LAN

* 56K Fax Modem, 10/100 Ethernet, 3 USB 2.0 Ports

* 512MB DDR2 533MHz Memory (ditambah 2GB corsair)

* Integrated 5-in-1 Card Reader and S-Video TV Out

* 14.1″ WXGA TFT LCD, 1280 x 800 resolution

* Integrated 3D graphics controller with GMA950, max  Shared Memory

* 80GB Hard Disk Drive (5400RPM) (maunya diupgrade pake WD scorpion black 7200 320GB)

* Acer SignalUp Wireless Technology

* Acer CrystalBrite TFT Screen

* win xp plus ubuntu 9.04

* Acer Folio Design with Non-Slip Carry Grip, Easy Access Ports and 4 Way Scroll Button

* 1 Year International Traveller””s Warranty plus 3 year repair only

my lappie i never sell u ... i promise

my lappie i never sell u ... i promise

semoga aja nih lappie akan baik-baik selalu…. Amien😛

Entry filed under: Linux, MY Happy Lappy, My Life. Tags: .

installing ubuntu 9.04 in my acer aspire 5583 laptop PART 1 Ada Anak Kucing Baru! namanya Oleng

40 Comments Add your own

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Gadgetboi’s Blog

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 759 other followers

translate this blog

ubuntero

The Ubuntu Counter Project - user number # 29030

Try Manjaro Linux

Unduh Blankon

Download Linux Mint

Calender

May 2009
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Posts

Categories

Archives

How Many People lost here?

  • 476,237 people

Online…Online

IP
free counters
Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net
Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net

Check Me IF I’m Online

Support This!

No Smoking
Counter Powered by  RedCounter

%d bloggers like this: